Hirdetés

Halo 2 Anniversary - újjászületnek a klasszikus dallamok

|

A Halo 2 fantasztikus dallamainak felújított változatát is megkapjuk ebben a hónapban, méghozzá nem csak digitális formában, hanem akár bakeliten is.

Hirdetés

Nem tudunk nem izgatottak lenni, hiszen holnap kerül boltokba a Halo: The Master Chief Collection, amelyről már olvashatjátok is tesztünket a GSO-n. Persze nem muszáj hinni nekünk, eljöhettek a megjelenést ünneplő GameNightra is, hogy saját szemetekkel vizsgáljátok be a csodát.

A játék mellett megjelenik a Halo 2: Anniversary zenéit tömörítő album is, amelyhez nem csak digitálisan, hanem CD-n vagy elképesztően menő bakelit lemezen is hozzájuthatunk. A készítők újra rögzítették Marty O'Donell és Michael Salvatori klasszikusait, a felvételnél pedig olyan nevek közreműködtek, mint Lennie Moore vagy Tom Salta.

Az albumon nem csak az eredeti dalok, hanem néhány új muzsika is felcsendül majd, ezeket Misha Mansoor és Steve Vai jegyzik. iTunes-on 15 dollárért juthatunk hozzá a remekműhöz de a bakelitért sem kell 24 dollárnál többet fizetnünk. Ha szeretitek a Halo zenéjét, feltétlenül gyertek el a hétvégi Video Games Live-ra, ahol minden bizonnyal felcsendülnek majd a klasszikusok. Mi ott leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)