Hirdetés

Halo 2: Anniversary - mégis lesz felújítás?

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy készül a Halo 2 felújított változata. Ezúttal Master Chief hangján pletykálnak.

Hirdetés

Steve Downes nevét nem biztos, hogy első ránézésre megismeritek, de ha meghallanátok a hangját, egy pillanat alatt tudnátok kiről is van szó. A Master Chiefet játszó szinkronszínész kitálalt, és lazán kijelentette: lesz idén Halo 2: Anniversary.

„Talán kicsit túlságosan előre néztek, ha a Halo 5-t várjátok. Én nem számítanék semmi ilyesmire 2015 előtt. Amire idén számíthattok az egy Halo 2: Anniversary Edition” - suttogta. Az elmúlt hetekben rengeteg szivárgás történt a Halo 2 felújítása kapcsán, legutóbb még egy dobozképnek tűnő valami is előkerült, bár a Microsoft találgatásnak nevezte az egészet.

A pletykák szerint a Saber Interactive, és a Certain Affinity – akik segítettek annak idején a 343 Industries-nak tető alá hozni a Halo: Combat Evolved – Anniversary Edition-t – egy új játékon dolgoznak, mely tartalmazni fog egy Halo 5 béta hozzáférést is. Na, vajon mi lehet az? Egyébként a kismadarak szerint az újrakevert Halo 2 még egy alternatív befejezést is tartalmaz majd. Ti mire számítotok, lesz Halo 2: Anniversary, kell egyáltalán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)