Hirdetés

Halo 3 - 300 millió dollár az első héten

|

Megérkeztek a Halo 3 első heti hivatalos bevételi eredményei. A számokat a Microsoft brigádja tette közzé.

Hirdetés

Áll a bál a Microsoft és a Bungie között, mégis nem győzik hova tenni azt a rakás dollárt, amit a Halo harmadik részével kaszál a kiadó és a fejlesztő. A redmondiak ma délután dobtak ki egy sajtólevelet, amiben a házasság megromlásáról és a különválásról egyelőre semmit nem írnak, azonban a Halo 3 első heti eladási eredményeit büszkén mutogatják. Master Chief legújabb kalandjával egy hét leforgása alatt 300 millió amerikai dollárt termelt, ami egyben azt is jelenti, hogy minden idők legjobban fogyó alkotása lett a Halo 3.

 

halo3_450x360.jpg

 

A fantasztikus bevételi eredmények mellett más területeken is rekordokat döntött a gamma. Egy átlagos héthez képest dupla annyi X360 konzol fogyott, mint korábban, valamint közel 2.7 millió felhasználó tolta az első héten a stuff multiplayer módjával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)