Hirdetés

Halo 3 és Quantum Conundrum 2 - jöhetnek PC-re is?

|

Felettébb érdekes adatokra bukkantak a Steam adatbázisban szemfüles adathalászok.

Hirdetés

Amennyiben hihetünk a NeoGaf adatbúvároknak, hamarosan igen érdekes bejelentésekre számíthatunk. Az történt ugyanis, hogy a nagy keresgélés közben olyan adatokra bukkantak, amelyek a Halo 3 Steames jelenlétére utalnak. A hírt azért még ne vegyétek készpénznek, hiszen a Microsoft eleddig erősen ragaszkodott a Games for Windows Live-hoz, de azért ahogy mondani szokás: nem zörög a haraszt...

A kutakodók olyan címek mellett bukkantak a Halo 3 fájlokra, mint például a Quantum Conundrum 2, ami már jóval hihetőbb, hiszen az érdekes kis játék megérdemelten kapna folytatást. Aztán megtalálták még a Halo: Combat Evolved, a Halo 2, Angry Birds Space, Angry Birds Seasons, sőt a Brütal Legend fájljait is. Pedig nincs is karácsony.



A hír simán elmenne pletykának, de a Microsoft szakmai terveiben már szerepelt a Steammel való munka. Így azért már kicsit érdekesebb a helyzet, nemde? Aztán azt sem szabad elfeledni, hogy bár a Valve egyelőre síri csenddel reagált, az ilyen úton felfedezett játékok eleddig mindig megjelentek Steamen, igaz néha csak évekkel később - gondoljunk csak a Final Fantasy VII-re. Mi azért reménykedünk, mert a Halo 3 simán megérdemelne PC verziót, a Brütal Legend meg pláne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)