Hirdetés

Halo 3 - Közeleg a zenei anyag

|

Nem telik el úgy hét, hogy ne számolnánk be valamilyen Halo-val kapcsolatos hírről vagy éppen pletykáról.

Hirdetés

Nem hiszem, hogy komoly meglepetést nyújt számotokra, hogy a Microsoft és a Bungie az utolsó csepp tejet is ki akarja facsarni fejőstehenéből. A gigantikus eladási mutatók egyértelműen arra ösztökélték a két félt, hogy a Halo 3 zseniális hanganyagát két korongon megörökítve jó pénzért a rajongóknak elérhetővé tegyék.

halodead3.jpg

Már nagyban folynak a lemez munkálatai, amit a Sumthing Else Music Works csapata végez. Előreláthatólag november 20-án debütál a duplalemezes kiadvány. A bolti verzió mellett, digitális formában is elérhető lesz majd a dallamorkán, méghozzá a Sumthing Else Music Works hivatalos oldalán.

A zseniális szimfónikus ritmusokat a korábbi részek zenei anyagait is jegyző szerzőpáros, Martin O'Donnell - Michael Salvatori komponálta. Az úriemberek frissen szerzett dallamai közel két órányi felejthetetlen élményt nyújtanak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)