Hirdetés

Halo 3 - Master Chief rekordokat döntöget

|

A Mammutban tartott magyarországi Halo 3 premiert követően a Microsoft máris közzétette az első nap bevételi eredményeit.

Hirdetés

Tegnap éjfél óta kapható hazánkban is a Halo harmadik része. Master Chief és az emberiséget fenyegető idegenek csatáját lezáró rész az első nap csak Észak-Amerikában 170 millió dollárt termelt - jelentette a Microsoft. Nem titkolt céljuk az volt, hogy a Halo 3 produkálja minden idők legnagyobb első napos bevételét, és ez sikerült is: 170 millió dolláros bevételt az eddigi csúcstartó Pókember 3 film, és az utolsó Harry Potter könyv (a magyarul csupán jövő februárban érkező Harry Potter and the Deathly Hallows) sem tudott felmutatni.

 

halo3reklame.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)