Hirdetés

Halo 3 - Még két éven keresztül dolgoznak rajta

|

Az elkövetkezendő két esztendőben biztosan nem maradnak munka nélkül a Bungie fejlesztői.

Hirdetés

Ellentmondásokba keveredett korábbi kijelentésével a Bungie fejlesztőstúdiója, hónapokkal ezelőtt minden lehetséges fórumon hangoztatták, hogy az ODST megjelenésével véglegesen lezárják a Halo 3 univerzumot. Allen Murray producer a GDC rendezvényén elmondta, a Halo 3 munkálatai két és fél esztendőn keresztül jelentettek terhet a Bungie fejlesztői számára, valamint napjainkban is dolgoznak rajta. Arra a kérdésre is választott Allen Murray, hogy meddig kívánják húzni: állítása szerint valószínűleg még két éven keresztül foglalkoznak vele. Arról nincsenek információink, hogy jövőben megjelenő letölthető tartalmakat vagy hosszú távú technikai támogatás rejtőzik a producer szavai mögött. Ősszel kerül forgalomba az ODST, előtte április kilencedikén érkezik a Mythic Map Pack.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)