Hirdetés

Halo 3: ODST - Egyéniségek a csatamezőn

|

Egyedi személyiségeket faragtak a Halo 3: ODST-ben szereplő tengerészgyalogosoknak, így észrevehetetlenek az átmenetek.

Hirdetés

Álmunkból felkeltve bármikor simán eldaráljuk a Halo 3: ODST eddig nyilvánosságra hozott információit, mint ismeretes elveszett harcostársaink után kutakodunk a hatalmas városban miközben időről-időről emlékképek és különféle látomások villannak fel előttünk. Az aprólékosan felépített metropoliszban nyomok után kutakodva próbáljuk megfejteni elkallódott csapattagjaink történetét és tartózkodási helyét. Ha ügyesen guberáltunk a romok között rátalálhatunk egységünkhöz közelebb segítő nyomokra, melyeket megszerezve hirtelen eltűnt haverunk bőrében találjuk magunkat és egy visszaemlékezés keretében megtudhatjuk milyen kellemetlen helyzetbe is keveredett. Az általa megélt eseményeknek nem csak személői vagyunk, hanem elszenvedői is, minden egyes tárunk történetén szépen-lassan végigbukdácsolunk. A GamesTM legfrissebb számában Joseph Staten a Bungie kötelekéből elárulta, hogy minden egyes ODST egység teljesen eltérő egyéniséggel rendelkezik. Staten elmondta, az egyes karakterek közötti váltásokat szeretnék egyenletessé varázsolni. Mindegyikük rendelkezik anyakönyvezett névvel, megváltoztathatatlan stílussal és fizimiskával, így teljesen beleélhetjük magunkat szerepükbe.

odst2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)