Hirdetés

Halo 3: ODST - Örökre kiegészítők nélkül marad

|

A Halo 3: ODST ősszel esedékes megjelenése után hiába várakozunk türelemmel letölthető tartalmakra, úgysem kapunk.

Hirdetés

A Bungie fejlesztőinek előzetes tervei között nem kaptak létjogosultságot Halo 3: ODST letölthető tartalmak. Az esztendő harmadik negyedévére tervezett iparosmunkát kiadása után lezártnak tekintik, ennek fényében lemondhatunk az ODST kiegészítőkről. Jelenleg a Bungie alkalmazottaknak csak egy kisebb csoportja foglalkozik a projekttel, akiknek elsődleges feladata tökéletesre csiszolni a kampánymódot, a többieket már átcsoportosították nagyobb, titokban készülő játékokhoz, nyilatkozott Brian Jarrard az IGN szerkesztőinek. A Halo 3: ODST egy- és többjátékos módozta kielégíti a Halo 3 univerzum kiterjesztésére vonatkozó, korábbi fejlesztői elképzeléseket. A Bungie jelen pillanatban éppen Mythic névre keresztelt pályacsomag dobozolásán fáradozik, melyet hozzátapasztanak a márciusban megjelenő Halo Wars-hoz (már befutott a demó), majd később árusításra bocsájtják az Xbox Live kijelölt piacterén.

odst.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)