Hirdetés

Halo 3: Recon információk

|

Master Chief számolgatja könnyedén megkeresett pénzét egy képzeletbeli világban hátat fordítva az új Halo jövevénynek.

Hirdetés

Belekóstolhatunk a belevaló tengerészgyalogosok nyomorúságos napjaiba. Hatalmas nyitott terepeken barangolva az OSDT (Orbital Drock Shock Trooper) tagjaként négy társunkkal egyetemben leküldenek bennünket a sokat megélt Föld nevű bolygón található New Mombasa városába. Történetünk párhuzamosan zajlik a Halo 2 eseményeivel, egy Rookie névre hallgató katonát személyesítünk meg. Megérkezésünk után kezünkbe kapjuk PDA-nkat (valamint egyéb újonnan beszerzett tárgyainkat) és elindulunk megkeresni elveszett négy társunkat. A hatalmas metropoliszban segítségül hívhatjuk a Visual Mode-ot, melynek használatával ellenfeleink, társaink neonfényben ragyognak.

halorecon1.jpg
 

Miután megérkezünk csapatunk utolsó ismert tartózkodási helyére durva hallucinációk törnek ránk, melynek keretében megtudhatjuk mi történt partnereinkkel és New Mombasa városával. Visszakerülünk kiindulási pontunkhoz, mikor még együtt volt a nagy banda, összesen harminc percen keresztül tart elménk zavara, pont elég megismerni a történet egy darabkáját. Csapatunkban megtalálható Dutch, akit egyszerűen csak nagyfiúnak hívnak, de megismerkedhetünk a nem túl közkedvelt mesterlövésszel Romeo-val. A fejlesztők megtömték zsebünket újdongásokkal, azonban elvesztettük nagy elődünk pajzsát (életünk továbbra is regenerálódik) és nem tudunk egyszerre két fegyverrel játszadozni. Az ODST tagjai alacsonyabbak és lassabbak mint Chief uraság, ezért komoly harci ütközetekben nem támaszkodhatunk korábban megszerzett tapasztalatinkra. Megjelenésére valamikor év végén számíthatunk, további képeket és angol nyelven íródott információkat szerezhettek a Game Informer szkennerbe préselt lapjaiból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)