Hirdetés

Halo 3: Recon - Néhány apróság már kiderült

|

Na kérem, a Microsoft nem gatyázik, reggel egy trailer, estére már infók is jönnek az új Halo játékról.

Hirdetés

Bár még csak ma reggel derült fény erről a címről, úgy látszik egy ideje már hegesztik a Bungies srácok A Halo 3: Recont-t. Elcsöpögtettek néhány infót is a Tokyo Game Show-n. Lássuk mire számíthatunk körülbelül. Először is, a Halo 3: Recon egy különálló játék lesz, tehát nem kell majd hozzá a Halo 3. Másodszor, az események a Halo 3 előtt játszódnak majd, és azokat az eseményeket mesélik el, amelyek Master Chief megérkezése előtt történtek a földön. Harmadszor, a Bungie szerint bár a játékmenet alapvetően nagyon hasonlítani fog a többi Halo játékhoz, a Recon-ban többet kell majd lopakodni, és sunnyogni mint eddig( a videóban is hangtompítós puskával nyomulunk). A multiplayer móka egyelőre négy személyesnek tűnik, de hogy ez co-op kampányt jelent, még nem tudni. Fontos még, a teljes "Forge" hozzáférés, ami talán azt jelenti, hogy végre saját magunk alkothatunk akár egyjátékos küldetéseket is, de ez még messze nem biztos. Várjunk hát türelemmel és reménykedjünk.

haloerecon.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)