Hirdetés

Halo 3 - Szó sincsen újabb kiegészítőről, átiratról

|

Megmagyarázták korábbi kijelentésüket a Bungie fejlesztői, két éven keresztül kizárólag a Halo 3 online módozatának szentelnek figyelmet.

Hirdetés

 

Alaptalannak bizonyultak a korábban felreppent Halo 3 szóbeszédek, miszerint zárt ajtók mögött már dolgoznak asztali rendszerekre kihegyezett verzióján vagy következő expanzióján. Mint arról beszámoltunk, félreérthető és egymásnak ellentmondó információkkal szolgált a Bungie fejlesztővállalata. Nyilatkozatuk szerint további két esztendőn keresztül pátyolgatják a Halo harmadik epizódját, akkor pontos részletekkel nem szolgáltak kétéves ütemtervüket illetően.

Néhány nappal ezelőtt magyarázkodásra kényszerültek, így kívánták megakadályozni az egyre terebélyesedő pletykahullámot. Újfent kijelentették, hogy ősszel megjelenő kiegészítőjük (ODST) után leállnak a Halo 3 univerzum bővítésével és két éven keresztül kizárólag online funkcióinak, meccsszervező szolgáltatásának foltozgatásával, frissítésével foglalkoznak.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)