Hirdetés

Halo 4 - biztosan nem lesz PC változat

|

A Microsoft mai közleménye után nem maradt semmi reménye a rajongóknak, nem lesz PC-s port. Az asztali gépek tulajdonosainak marad a Halo 2.

Hirdetés

Bár valószínűleg megtolná az új operációs rendszer szekerét, ha Windows 8 exkluzív port születne a Halo 4-ből, mégsem lesz átirata a játéknak. Sok pletyka volt már erről, a Microsoft viszont, mindent tagad „A Halo 4 kizárólag az Xbox 360-ra lett tervezve és bár folyamatosan új utakat keresünk a franchise bővítésére, jelenleg nem tervezzük a játék PC-re portolását.”

Tehát nem kapunk átiratot, mert. Nem hiszem, hogy ez megnyugtatja az egérhuszárokat, de sajnos más sorozatot kell keresniük, ha jó FPS-t akarnak. A Halo 2 annak idején Vista exkluzív volt, és utólag elnézve nem volt rossz húzás, így értetlenül állunk a döntés előtt. Mi a véleményetek, hiányzik nektek a Halo 4 PC-s eljövetele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)