Hirdetés

Halo 4 hírmorzsák a Toy Fair-en

|

A Halo 4 úgy tűnik kicsit szégyenlős, mert eddig nem sokat mutatott meg magából.

Hirdetés

A Microsoft az elmúlt hónapokban mélyen hallgatott a Halo 4-et illetően. A tavalyi E3-on és HaloFest-en felfedett trailer-t és 1-2 képet leszámítva, egyelőre nem sokat tudunk a játékról. Azonban a hallgatásnak ha minden igaz vége és a január 24. és 26. közötti Londonban megrendezésre kerülő Toy Fair-en, elszór majd pár hírmorzsát a Microsoft.

Hírmorzsa alatt persze ne gameplay videóra számítsatok, hanem játékfigurák formájában bemutatott új karakterekre és járművekre. Lehet ezzel végre kezdetét veszi a Halo 4 reklámkampánya? Érdekességképp a Halo 3 első demóját 2007 tavaszán mutatták be, reméljünk idén is ezt a sablont követi majd a Microsoft és hamarosan látunk egy kis "valódi" akciót a játékból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)