Hirdetés

Halo 4: Spartan Ops Episode 2 jövő héttől

|

Mozgóképes kedvcsináló látott napvilágot az "Artifact" című részből.

Hirdetés

A Halo 4 Spartan Ops sorozat egy letölthető kooperatív kampány, ami teljesen ingyenes a játék tulajdonosainak. Tíz héten keresztül érkeznek az új küldetések, összesen 50 darab.

Az Artifact-ben egy rejtélyes ősi tárgy, melyet a Requiem-en fedeztek fel, átveszi a UNSC Infinity alapvető rendszereinek irányítását, ezért a legénység újbóli leszállásra kényszerül, hogy kiderítse, hogyan lehetne "megszabadítani" a hajót. Az Episode 2 november 12-én érkezik, 5 darab új küldetéssel:

A Halo 4 igazán remekül sikerült, ezt támasztják alá az eladási statisztikák is. Ha ez nem lenne elég, a megjelenés előtt kaptunk egy Forward Unto Dawn című élőszereplős sorozatot is mellé, most pedig itt ez a Spartan Ops, ami 10 héten keresztül biztosítja az újabb és újabb küldetéseket, teljesen ingyenesen. Végtelenül szimpatikus hozzáállásról tanúskodik ez mind a Microsoft, mind a 343 Industries részéről, nagyon szépen köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)