Hirdetés

Halo 4: Spartan Ops Episode 3 Trailer

|

A jövő heti epizódban tovább folytatódik hőseink története, öt darab új küldetés képében.

Hirdetés

Chava hat oldalon keresztül vesézi ki a Halo 4-et az új GameStar-ban, és annyit elárulhatok, hogy a játék egyáltalán nem teljesített rosszul, sőt.

A Microsoft és a 343 Industries tovább folytatja szimpatikus kampányát, melyben 10 héten keresztül új küldetéseket osztanak meg a játékosokkal. A jövő heti részben Dr. Catherine Halsey kerül a történet középpontjába, akit egyesek háborús bűnösnek, egyesek pedig az emberiség megmentőjének tartanak. A UNSC Infinity legénységének viszont ő lehet az utolsó reménye, mivel az ősi tárgy továbbra sem ereszti a hajót.

A Halo 4: Spartan Ops Episode 3 november 19-én, hétfőn válik elérhetővé új átvezető animációkkal és öt darab új küldetéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)