Hirdetés

Halo 4 - Xbox csomag érkezik

|

Limitált példányszámú Xbox csomag érkezik, a Halo 4 tiszteletére. Az egyedi festés mellett, egy-két extra funkciót is kapott a gép.

Hirdetés

A 343 Industries új Halo játéka megérdemel egy saját Xbox csomagot. Az erősen limitált példányszámban piacra kerülő kiadás még jelenleg nem vásárolható meg, de az interneten már megjelent annak részletes tartalma.

Természetesen saját dizájnt kap a Halo Xbox, ami vonatkozik az alapgépre és a kontrollerekre, mert, hogy azok sem sima irányítók lesznek. A Halo 4 témájú kontrollerek messzebbről is működőképesek, forgatható D-padet kapnak, és kék LED lámpák világítják be. A konzol egyedi, Halo 4 hangeffekttel kíséri a be- és kikapcsolást, illetve amikor kiadja a tálcát.

 

Egyedi DLC kódot is kap, aki ezt a csomagot választja. A DLC tartalma egyedi páncél és fegyver skin, egyedi jelkép és avatár felszerelések. A géphez emellett a legnagyobb, 320GB-os merevlemezt csomagolják és fekete, Xbox 360 headsetet.

 

A Halo 4 november 6.-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)