Hirdetés

Játékböngészővel segíti a multiplayert a Halo 5: Forge

|

Eddig leginkább a Halo 5: Guardians mellé érkező PC-s pályaszerkesztőként tekintettünk rá, a legújabb hírek szerint viszont azok is megtalálhatják majd a Halo 5: Forge-ban a számításukat, akik a multiplayer szórakozást keresik.

Hirdetés

A Halo 5: Forge eredetileg egy pályaszerkesztőként jelent volna meg, amiben lehetőség van az általunk készített területeket 16 fős multiplayer csatatérré alakítani. Most azonban Frank O'Connor, a Halo sorozat egyik fejlesztési vezetője elárulta, hogy helyet fog kapni egy custom game browser is a játékban.

Eddig úgy lehetett érezni, hogy Forge esetén a többjátékos mód csak amolyan plusz az elkészített pályák mellé. A játékok közti böngészés és az azokhoz való egyszerű csatlakozás lehetősége azonban könnyen jelentheti azt, hogy egy teljes értékű, lényegében végtelen térképpel rendelkező free-to-play multiplayer lövöldét fogunk kézhez kapni.

A hír azoknak a legnagyobb öröm, akik alapból nem érdeklődnének a pályakészítés iránt, de a többjátékos részébe már szívesen bekapcsolódnának. A custom game browser azonban csak megjelenés után kerül bele a játékba, így nekik még várniuk kell.

Maga a Halo 5: Forge szeptember 8-án jelenik meg Windows 10-re, ráadásul a gépigénye sem vészes, így az új hírek fényében azoknak is megérheti kipróbálni, akiket eddig nem vonzott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)