Hirdetés

Halo 5: Guardians - egyórányi ízelítő a multiból (videó)

|

Míg a minap negyedórát, addig ma csaknem egyórányi gameplay felvételt kaptunk a Halo 5: Guardians többjátékos módjának bétájából.

Hirdetés

Mindazok, akik már beszerezték a Halo: The Master Chief Collectiont, az elsők között próbálhatják ki a Halo 5: Guardians multiplayerének bétáját. Azok se csüggedjenek, akiknek még nincs lehetőségük csatlakozni, ők most egyórányi gameplay videóval pótolhatják az élményt.

A Halo 5: Guardians mellékelt bemutatójában 59 percnyi színtiszta, kommentár nélküli gameplay várja az érdeklődőket az Empire, a Crossfire és a Truth névre hallgató pályákkal a középpontban, köszönhetően a Ready Up Live csapatának.

A Halo 5: Guardians többjátékos bétáját december 29 és január 18 között próbálgathatják a Halo: The Master Chief Collection tulajdonosok, de az Xbox One-exkluzív játék pontos megjelenési dátuma egyelőre még ismeretlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)