Hirdetés

Halo 5: Guardians - 16 percnyi multiplayer móka (videó)

|

Hamarosan indul a Halo 5: Guardians bétája és most belepillanthatunk mi is várja azokat, akik idő előtt kipróbálhatják a felújított multiplayer módot.

Hirdetés

A rajongók, akik beruháztak a Halo: The Master Chief Collectionre abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az elsők közt próbálhatják ki a Halo 5: Guardians többjátékos részét.

A Ready Up Live csapatának köszönhetően már kaptunk egy hétperces kommentárral ellátott multiplayer gameplay videót, de most hoztak nekünk egy újat is, egyenesen a HaloFestről. Ez a bemutató most több mint kétszer olyan hosszú, és nem tereli el csacsogás a figyelmeteket magáról a játékról.

Az utóbbi időben sok rajongó nemtetszését fejezte ki a multival kapcsolatban, mert szerintük túlságosan hajaz más sikeres FPS-ekre. Mindenki maga dönti el, hogy szerinte mennyire helytálló ez az állítás, azt azonban senki ne felejtse, hogy ez csak béta, ráadásul a nagyközönség számára még nem is elérhető, úgyhogy még biztos fognak rajta bőven csiszolni a 343 Industries-nál dolgozó srácok.

A Halo 5: Guardians megjelenéséről sajnos még nem tudunk pontos adatokat, de az biztos, hogy a multiplayer béta elérhető lesz december 29 és január 18 között a Master Chief Collection tulajai számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)