Hirdetés

[Frissítve] Halo 5: Guardians - ingyen kapjuk a DLC-ket

|

A Halo 5: Guardians az Xbox One legfontosabb címe idén, és a Microsoft mindent bevet, hogy a lehető legtöbb embert érje el vele. Még néhány elvéről is lemond, de ennek csak örülhetünk.

Hirdetés

Friss: Josh Holmes executive producer a Halo Waypointon keresztül kért elnézést, amiért valótlanul azt állította, hogy nem kell Gold előfizetés Halo 5: Guardians online kooperatív módjához. Ugyanakkor emlékeztetett rá, hogy a játékhoz mellékelt 14 napos Gold-tagsággal áthidalható a probléma. Két hétnek elégnek kell lennie arra, hogy végiglövöldözzük magunkat a kampányon.

Az egyébként is aktívan multizó közösség számára viszont sokkal fontosabb hír, hogy Master Chief következő kalandjához a rajtra ígért húsznál is több multiplayer térkép mellé további 15 érkezik 2016 júniusáig DLC formájában, amelyekre most először minden további kiadás nélkül tehetjük rá a mancsunkat.

Eredetileg írtuk: A Microsoft nagyot vállal a Halo 5: Guardiansszal, egyszerre akarja kiszolgálni a régi rajongókat, és megfogni egy olyan réteget, akik az Xbox One-nal kezdték konzolos pályafutásukat.

Halo 3: ODST remaster most lefoglalja a Halo-fanokat, de azért érdemes odafigyelni a szállingózó Halo 5: Guardians újdonságokra is. Most például kiderült, hogy nem kell Xbox Live Gold előfizetés ahhoz, hogy részt tudjunk venni az online kooperatív lövöldözésekben. Azt is újra megerősítették, hogy Master Chief és a Blue Team tagok mind egyedi felszereléssel fognak rendelkezni, ami a speciális szakértelmüket tükrözi majd. Természetesen azért mindannyian birtokolni fognak általános Spartan-II képességeket is. Bár örülünk a jó hírnek, jutott azért egy kellemetlenebb új infó is a fülünkbe: ugyanis a Halo 5: Guardians nem tartalmaz majd osztott képernyős kooperatív játékmódot. 

Örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)