Hirdetés

Halo: Anniversary - Multiplayer ismerős helyeken

|

A Halo: Combat Evolved HD remake-je a klasszikus multiplayer térképeket ötvözi a Halo: Reach játékmenetbeli újdonságaival.

Hirdetés

November 15-én jelenik meg a Halo: Combat Evolved felújított változata a Halo: Anniversary. Meg kell hagyni, elég sokáig tartott, hogy a Microsoft felismerje, azt, amit a Sony már évekkel ezelőtt sikerre vitt: magyarán igenis van értelme HD remake-et kiadni a korábbi platformokon megjelent sikerjátékokból.



A Halo Anniversary egyik legizgalmasabb vonása, hogy mindössze egy gombnyomás szükségeltetik, és az akció kellős közepén a másodperc törtrésze alatt cserélnek helyet a régi és az új textúrák, effektek. Így azok a rajongók sem panaszkodhatnak, akik teljesen autentikus Halo-élményre vágynak.
Az Anniversary multiját egyébiránt DLC-ként leránthatjuk majd a Halo: Reach-hez is, ha nem akarnánk megvásárolni a felújított változatot, hanem mindössze a klasszikus térképekre fájna a fogunk. Ha viszont mindkettő megvan, akkor akkor elég felmásolnunk a merevlemezre, majd ha épp a Reach multiját toljuk, azon keresztül is el tudjuk érni a térképeket.
Apropó multiplayer, minekutána a Reach motorjára épül az Anniversary, olyan funkciók is elérhetőek lesznek a felújított térképeken, mint a sprint, vagy a jetpack használata.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)