Hirdetés

Halo: Anniversary - nem kell félni, nem Lucas újítja fel

|

Amikor egy igazi klasszikus újragondolt kiadása merül fel, a legtöbb rajongó félni kezd: vajon ez a felújítás is olyan elbarmolt lesz, mint George Lucas ámokfutása a régi Star Wars trilógiával?

Hirdetés

 

Frank O'Connor, a 343 Industries feje igyekezett mindenki megnyugtatni, hogy a Halo: Combat Evolved Anniversary esetében nem kell majd csalódniuk a rajongóknak. A Star Wars párhuzamot sem mi találtuk ki, ezzel példálózott O'Connor, aki szerint a rajongók szentségként tisztelnek egy valódi klasszikust, márpedig ilyenkor nem túl áldásos belenyúlni a rendszerbe.

A Halo nem lesz Star Wars Blu-ray kiadvány, nem nyúlnak bele a történetbe, nem lesznek új lények, sem új hátterek - ígéri a 343 Industries első embere, aki szerint a Halo rajongók elvárásait tiszteletben kell tartani. Bár a grafikai motor megújul, ezen kívül csak új lehetőségek kerülnek a játékmenetbe, de semmi nem tűnik el a klasszikus hangulatból. Sőt, a Back gomb lenyomásával még a régi grafikára is átválthatunk bármikor (persze 16:9-es képaránnyal és 720p-s felbontással megfejelve), ha minden tekintetben a retró hangulatot tartjuk előnyben.

O'Connor szerint Lucasnak is erre kellett volna ügyelnie a Star Wars Blu-ray kiadványa kapcsán, hogy a rajongók választhassanak a felújított, továbbgondolt dolgok és a régi, klasszikus verzió között. Csak nem egy sértett rajongó beszélt belőle?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)