Hirdetés

Halo: Combat Evolved Anniversary - 3D-ben ragyogó régi és új térképek

|

Megfelelő tévékészülék birtokában 3D-ben röpköd Master Chief körül Guilty Spark az első Halo remake-jében.

Hirdetés

November 15-én új köntösbe öltöztetve, kisebb-nagyobb változtatásokkal érkezik annak a játéknak a remake-je, ami tíz évvel ezelőtt lényegében egymaga vitte sikerre a Microsoft első generációs Xbox konzolját.



A Halo: Combat Evolved Anniversary a tavalyi Halo: Reach motorjával készült, ezért annak megfelelő grafikai színvonalat képvisel, ám a nosztalgiázni vágyók egyetlen gombnyomással visszarepülhetnek egy évtizedet az időben, hogy az eredeti látvány mellett élvezzék a némileg megújult játékmenetet, hiszen akkoriban nem állt például jetpack Master Chief rendelkezésére. Mindezt ráadásul 3D-ben élvezhetjük. Az Xbox 360 ezzel egy újabb lépést tesz abba az irányba, hogy ledolgozza tetemes hátrányát a PlayStation 3-mal szemben, ugyanis a Sony konzolján már egyáltalán nem jelent szenzációt, ha egy játék 3D-támogatással érkezik.



A PAX-on egyébként már a nagyközönség is kipróbálhatja a felújított Prisoner és Installation 04 multiplayer térképeket a vadiúj Timberland firefight térképpel egyetemben.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)