Hirdetés

Szinte a semmiből futott ma be a Halo: Combat Evolved Anniversary PC-n

|

Mostantól Steamen és a Windows 10 Store-ban is kapható a Halo: Combat Evolved Anniversary, ami a Master Chief Collection részeként is megszerezhető.

Hirdetés

Jól tudtuk, hogy a Halo: Combat Evolved Anniversary kiadása lesz a következő darabja a Halo: The Master Chief Collection PC-s verziójának. A béta pár héttel ezelőtt ért véget, és a teszt során rengeteg hibát kijavítottak, több játékrendszert is frissítettek, és összességében sikerült egy egészen élvezetes PC-s lövöldét faragniuk a nagy öregből. Éppen ezért gondoltuk azt, hogy az alábbi videó a játék megjelenését vezetheti fel. Nos, igazunk lett. 

Hirdetés

Ma ugyanis, mintegy három hónappal a Halo: Reach PC-s startja után, derült égből villámcsapásként érkezett a Halo: Combat Evolved, ami immár a Steamen is elérhető. Itt a Master Chief Collectiont (ami idővel PC-n is tartalmazni fogja a Halo 2: Anniversary, a Halo 3, a Halo 3: ODST, és a Halo 4 játékokat) 40 euróért zsebelhetitek be, a különálló játékokat pedig (ha épp ez a megoldás lenne a szimpatikusabb) 10 euróért vehetitek meg. No, persze előtte azért nézzétek meg a korábban említett, meglehetősen látványos videót is. 

A Halo: Combat Evolved tehát mostantól fps-limit nélkül, akár 4K-s felbontásban is pörgethető PC-n, ha pedig épp nem a Steam lenne számotokra a szimpatikus, akkor az Xbox Game Pass for PC keretein belül ingyen is megszerezhetitek a játékot - mármint külön nem kell fizetni érte az előfizetői díjon túl, de hát értetek ti ezt már, kár is túlmagyarázni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)