Hirdetés

Halo 3: csak 2007 márciusban?

|

Az IGN, többféle forrástól hallotta, - bár hivatalosan még nem erősítették meg - hogy a Halo 3 csak 2007 márciusában érkezik majd meg (természetesen még ekkor is csak Xbox 360-ra). Nyilván tudjátok, hogy a Halo 2 PC-s verziója gőzerővel készül, de még, ha jól is állnak a fejlesztések, akkoris csak a Windows Vistával egy időben jelenhet meg - hiszen csak az alatt fog elindulni a kicsike... Mivel pediglen az operációs rendszer megjelenését eltolták néhány hónappal, 2007 január-február előtt a Halo 2 PC-s átiratából ugyanúgy nem lesz semmi, mint a Crysis-ből. Kis esély azért talán van rá, hogy miután kijött a PC-s Halo 2, illetve az Xbox 360-as Halo 3, tán nekilátnak a fejlesztők a Halo 3 PC-s konverziójának.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)