Halo 2 és Shadowrun az első Live Anywhere játékok" /> Halo 2 és Shadowrun az első Live Anywhere játékok"/>
Hirdetés

Halo 2 és Shadowrun az első Live Anywhere játékok

|

A ma már említett GC alkalmából megrendezett fejlesztői konferencián természetesen a Microsoft is képviseltette magát.

Hirdetés

Elmondták, hogy az Xbox Live szolgáltatás manapság már mennyire fontos az Xbox terén, ám a konzolos résszel nem untatnálak benneteket, térjünk át inkább a PC-s vonatkozásokra.

A prezentációjuk végén rátértek, hogy 2007 elején sikeresen megérkeznek majd az első Xbox Live Anywhere lehetőséggel felvértezett játékok, melyek közül az első a Halo

2 lesz természetesen, mely a Windows Vistaval együtt érkezik majd meg. Egyelőre még pontos elképzelés azonban nincs, hogy hogyan is oldják meg a játékban a dolgot, de minden bizonnyal megoldják a srácok. A másik a Shadowrun
lesz, ami szintén 2007 elején jelenik meg, mely már igazi multiplatform játék lesz és a megjelenésétől kezdve rögtön mind PC-n, mind pedig Xbox 360-on oda-vissza működni fog a játék, kihasználva ezzel mindkét rendszer forrásait.

Ha jobban belegondolunk, akkor ez valahol azt is megerősíti, hogy a Microsoft sikeresen kiadja majd az új operációs rendszerét is végre jövő év elején.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)