Hirdetés

Halo 2 és Shadowrun Windows XP-n is

|

A Windows Vista megjelenésével egyre csak közledett az a dátum, amikor is megjelentek az erre az operációs rendszerre készített játékok is.

Hirdetés

Sajnos a Windows XP tulajdonosok jelenleg kénytelenek Vista rendszert telepíteni ahhoz, hogy a napokban a boltokba kerülő Halo 2 és Shadowrun játékok játszhatóak legyenek a gépen. Ez a két program ugyanis az elsők között igénylik a Microsoft új operációs rendszerét, ám ez a megkötés lehet, hogy nem tart már sokáig. A Falling Leaf Systems ugyanis bejelentette új megoldását, amivel remélhetőleg már július folyamán elérhető lesz a fentebb említett két játék Windows XP operációs rendszeren is. A cég olyan fejlesztésekkel foglalkozik, amikkel át tudják hidalni a különböző platformokat, így a Vista rendszerre írt játékok XP-n is elindulhatnak majd. Egy különleges akció keretében aki az oldalukon keresztül rendeli meg a játékokat, az a teljes kompatibilitási készletet megkapja majd ingyen, így a jövőben egyszerűen indíthatóak lesznek a hasonló szellemben készített programok. Arról nem kaptunk információkat, hogy a cég programja mennyire lesz legális természetű, hisz a Microsoft az új operációs rendszer népszerűsítése miatt lépte meg a Vista Only megjelenést, ám ameddig nem perelik a céget, addig még lehet reménykedni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)