Hirdetés

Halo, Fable és Psychonauts az Xbox Live-ról

|

Ha annak idején kihagytad őket, vagy ismét szeretnél játszani velük a 360-odon, akkor most a Live-ről letöltheted őket.

Hirdetés

Az Xbox Live szolgáltatás mindig is népszerű volt ősrégi játékok letöltéseivel, de a Microsoft fejébe most végre felért a vezérhangya: mi lenne, ha klasszikus Xbox címeket is letölthetővé tennének? A december 4.-től kezdve letölthető első négy cím két bestseller klasszikus és két olyan játék, amelyek nagyon jók voltak, de valahogy mégsem tudtak kellő mennyiséget eladni belőlük: a Halo és a Fable, illetve a Psychonauts és a Crimson Skies. Azt még nem lehet tudni, hogy az acheivments pontszámozás is érinteni fogja-e ezeket a címeket, pedig igazából úgy lenne értelme. (A régi játékoknál érinti, úgyhogy van rá remény.) Az is elképzelhető, hogy a játékokat javított grafikával, vagy felbontással teszik elérhetővé. A játékok 1200 Microsoft pontba, vagy 15 dollárba (vagy annak megfelelő összegbe) kerülnek majd.

További Live-hoz kötődő hír, hogy a szolgáltatás most lesz ötéves és ennek örömére egy teljesen ingyenes, meglepetés játékot is le lehet tölteni a felhasználóknak.

psychonauts_130405_1_k.jpg
 
fable1_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)