Hirdetés

Halo film: majd Bill bácsi kifizeti?

|

A Halo filmes hírek kommentjeiben páran felvetették közületek, hogy miért nem a Microsoft finanszírozza a stúdiók helyett. Úgy látszik, a Microsoft figyelmesen olvassa a GSO-t, mert páran a fejükre csaptak a cégnél: "Jéééé tényleeeeg... Hogy ez nekünk eddig nem jutott eszünkbe? :O"

Hirdetés

Na jó, valószínűleg pontosan nem így történt, de az tény, hogy a Microsoft elunta a filmstúdió utáni keresgélést és erősen gondolkoznak azon, hogy maga a cég finanszírozza a rettenthetetlen bádogkatonájáról szóló filmet. Csak remélhetjük, hogy a moziban nem fagy majd ki a vetítés valamilyen hibaüzenettel, ciki lenne a barátnőnk előtt... :P

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)