Hirdetés

Ezért készül olyan sokáig a Halo Infinite

|

A 343 nem a poén kedvéért húzza a rajongók agyát. Az Infinite fejlesztéséhez teljesen át kellett dolgozni az eszköztárat.

Hirdetés

A Halo Infinite előtt nagyjából rendszeresen érkeztek a Halo epizódok, de a Halo 5: Guardians 2015-ös megjelenése óta nem jött ki új rész a szériához. Hogy ez miért is történt így, azt a 343 képviselője, Kiki Wolfkill magyarázta el a Gl.biz oldalának.

Hirdetés

Elmondása szerint a legfontosabb oka a hosszú várakozási időnek az, hogy a csapatnak teljesen át kellett alakítania a fejlesztői eszköztárat. Ez lett az ára az új Slipspace motornak, ami a Halo Infinite csodálatos látványvilágáért felel.

"Az átalakításoknak fontos oka volt az is, hogy olyan eszköztárat építhessünk fel, ami megadja a fejlesztőinknek a szükséges szabadságot, és így egy olyan játékot rakhassunk le az asztalra, amilyet igazán akarunk."

A hosszú fejlesztési időhöz az is hozzátartozik, hogy Wolfkill szerint az Infinite egy "szellemi reboot" lesz, ami tökéletes belépő pontja lehet az újoncoknak.

"Szeretnénk, ha olyan emberek is beléphetnének a szériába, akik eddig a közelébe sem mentek egy Halo résznek sem."

Wolfkill egyébként mesélt kicsit az érkező Halo TV sorozatról is, ami szerinte a következő Trónok Harca is lehet, csak "vérfertőzés nélkül".

"Nehéz hasonlatot találni. Mindig a Trónok Harcát emlegetjük a méreteit és összetettségét tekintve. A Halo háttértörténetének nagy része politikai dráma. Ez olyasmi, ami a játékokban nagyon keveset szerepel, és többet fogtok látni belőle más médiumokban. Ennek lesz egy Trónok Harca szerű összetettsége. Mondjuk vérfertőzést azt nem tervezünk a sorozatba. Ha azt keresed, akkor nem itt fogod megtalálni."

Ha csak megközelíti a Trónok Harca első pár évadának minőségét, akkor rossz már biztosan nem lesz. Alig várjuk az első rész premierjét a Halo Infinite megjelenésével együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)