Hirdetés

Halo Insider - aki jelentkezik, megjelenés előtt kipróbálhatja PC-n a Halo játékokat

|

A Halo Insider programot PC-n is elindítja a 343 Industries.

Hirdetés

Mint az a múlt héten kiderült, még nem tudni mikor, de idővel PC-re látogat a Halo: The Master Chief Collection, így a PC-sek is bepótolhatják a lemaradást a Halo Infinite előtt.

Hirdetés

A 343 Industries szeretné, ha minden simán menne, ezért a Halo Insider kezdeményezést is elindítja a platformon. Aki ebben részt vesz, segíthet tökéletesíteni a játékokat, kipróbálhatja a még nem végleges változatokat, visszajelzést küldhet a hibákról és összességében az élményről. Azt, hogy mikor indul, még nem jelentették be, de addig is érdemes leadni a jelentkezést ezen az oldalon, hogy ne maradjatok le a lehetőségről. Azt érdemes tudni, hogy a tesztekre csak a jelentkezők egy részét hívják be, attól függően, milyen funkciókat akarnak próbálgatni, és milyen infókat adtak meg a résztvevők, ezért fontos alaposan kitölteni mindent.

Várjátok már a gyűjteményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)