Hirdetés

Halo Legends poszterek

|

Szép nagy Halo Legends poszterek érkeztek a galériánkba, melyek a Comic-con-ról származnak.

Hirdetés

Ez a Halo Legends egy kicsit más lesz, mint amit a franchise-tól elvárhattunk volna. Ez történik, ha egy rajzfilm készítését japán kezekbe adod.

A most érkezett poszterek mindegyike egy-egy olyan cégtől való, akik részt vesznek a Halo anime készítésében, s valószínűleg egy-egy részt promóznak. (Mivel hét poszter van, és hét rész lesz. Jól kikövetkeztettem, ugye?) A képek többsége királyság. Azonban van egy, amellyel nehéz megbirkózni. Egy Spartan megpróbál hasbavágni egy szörnyet. Aham. Vagy a virágos, ahol még a katona is meglepődve nézi a feltételezhetően nő kezében lévő Teddy mackót. Hát, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)