Hirdetés

Halo - még egy játék készül?

|

Akinek a Halo 5: Guardians és a Halo: The Master Chief Collection sem elég, az készülhet egy újabb Halo játékra.

Hirdetés

A Microsoft most nagyon belelendült, hajtja a 343 Industriest, és úgy tűnik, a Halo 5: Guardians és a Halo: The Master Chief Collection mellett még egy a franchise-hoz kapcsolódó játékkal meg kell küzdenie a fejlesztőcsapatnak.

Voltak már kitekintések (Halo Wars, Halo: Spartan Assault), így lehet, hogy a következő projekt sem egy FPS lesz, hanem valami egészen más. A Microsoft által közzétett álláshirdetésben egy Publishing Senior Producert keresnek a 343 Industrieshoz, akinek új Halo projektek elkészítését kell levezényelnie, miközben nemcsak belsős, de külsős csapatokkal is kooperál. Ez jelentheti azt, hogy a Microsoft egy másik stúdiója is besegít, de azt is, hogy egy nem a kiadó kötelékébe tartozó csapatot kérnek meg. Egyelőre ennyit tudunk, ha kiderül valami, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)