Hirdetés

Halo 3 Online Co-op részletek

|

Úgy tűnik, az Xbox 360 tulajok és Halo rajongók legnagyobb örömére egyaránt, hogy Master Chief-nek nem muszáj egyedül befejeznie a harcot. Sőt…

Hirdetés

A Bungie és a Microsoft ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy a trilógia befejező része akár 4 fős online Co-op módban is végigvihető. Osztott képernyőn marad a Master Chief/Arbiter alkotta páros a kampányban, azonban ha vannak online Xbox 360-nal rendelkező barátaid akár négyen is végigtolhatjátok a történetet. A másik két szereplő a történeti szempont miatt nem SPARTAN egység lesz, hanem két frissen hadba állt Elite (névszerint N'tho 'Sraom és Usze 'Taham), akik valahogy az Arbiter mellé keveredtek, és kidolgozott háttértörténettel fognak rendelkezni. És ha esetleg még sem lenne online haverod, a lobby-ban kereshetsz majd más embereket, akikkel végigtolhatod a történetet onnan, ahol épp tartasz.

UPDATE: A Bungie már elő is állt a háttérsztorikkal, amelyeket itt leshettek meg.

4pftwbig.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)