Hirdetés

Halo 2 - PC-s különlegességek!

|

Amerikai testvérlapunk, a GamePro lelkes szerkesztői letámadták a Microsoftot az idei E3-on, és kicsit faggatóztak a Halo 2 PC-s változatáról. A célszemély elárulta többek között, hogy a játék nagyon szépen néz majd ki PC-n, hála a Windows Vistában alapból megtalálható DirectX 10-nek. Továbbá azt is elcsicseregte, hogy egy külön, csak PC-re készített pályaszerkesztő és modding pakkot is mellékelnek majd hozzá, hogy a játékosok tízezrei is tudjanak majd extra kontentet kreálni a játékhoz. Na, végre valami jó ötlet, amit továbbra is csak a PC tulajok tudnak élvezni, a konzolosok nem. A legfontosabb talán mégis az, hogy végre egy körülbelüli megjelenési dátumot is sikerült kicsikarni a szoftveróriásból. Úgy fest, hogy a játék valamikor 2007 első negyedévében jön. Mondjuk ez körülbelül egyértelmű volt, hiszen a játék csak a Windows Vista alatt fog elindulni, az oprendszer pedig szintén ez idő tájt érkezik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)