Hirdetés

HALO Reach - 15000 csalót bűntettek meg.

|

Lassan kezdem azt hinni, hogy az internetes nemzedék valójában a csalók nemzedéke.

Hirdetés

Természetesen ez nem vonatkozik azokra, akik mindig becsületesen, a szabályokat betartva játszanak.

A Halo: Reachben egy programhiba következtében lehetett szándékosan csalni - ennek segítségével egy kihívást 20+ alkalommal lehetett megcsinálni és bezsebelni a pénzt érte.

Ezzel a trükkel mintegy 15000 Halo: Reach játékos élt is, akiket egyrészt egynapos "pénzkereseti ban" fogad majd, másrészt resetelték a játékban megkapott kreditjeiket. S ez még csak az első lépés, hiszen a jövő héten a kiokosított banhammer végigmegy majd a felhasználókon és valószínüleg még több büntetést osztanak majd ki.

Nekem a legjobban a Bungiesok egy mondata tetszett: "Spot checks have revealed the telltale signature of this behavior on every denier so far, so don't be fooled by the protests of innocence. We aren't."

Magyarán - ne hivatkozzatok arra, hogy ártatlanok vagytok, mert mi meg nem vagyünk hülyék - az ellenőrzések minden tiltakozó esetében kimutatták a csalást...

Szóval a jövőben tessék kétszer-háromszor is meggondolni, mielőtt esetleg csalnátok egy-egy játékban. Persze a legtisztább NEM csalni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)