Hirdetés

Halo: Reach Limited Edition Xbox 360 Bundle - csomag „halósoknak”

|

A Microsoft és a Bungie egy bundle csomaggal lepte meg a nagyvilágot. Az új Xbox és a Halo: Reach mellett festett headset és kontrollerek, „halós” rendszerhangok, és in-game jópofaságok is kerülnek a dobozba.

Hirdetés

Reggel óta vadul keringenek a pletykák, hogy Redmondban egy Halo: Reach - Xbox 360 bundle csomaggal készülnek és délutánra valóban be is jelentették a Microsoft illetékesei. A Halo: Reach Limited Edition Xbox 360 Bundle természetesen az új 250 GB-os Xbox 360 „Slim"-et (ami hivatalosan ugye nem slim néven fut) rejti, amelynek elég szép ezüst burkolatára a Bungie saját tervezésű festése került. Nem kell valami nagyon cirkalmas dologra számítani, mert elég ízlésesre, diszkrétre sikeredett - bár biztos lesz, aki „halósabbat" szeretne.

Nem meglepő módon megkapjuk a Halo: Reach egy példányát (alap kiadás), egy Bungie-féle díszítésű wireless headsetet, és persze megbújik még a dobozban két wireless kontroller, szintén Halo-ihlette festéssel. Szerencsére nem csak az Xbox-unk külseje lett érdekesebb, de a játékban is kapunk egy kis pluszt, egy in-game Elite Armour-t aktiváló token személyében, és a Halo: Reach könyvek egyik epizódjával is megismerkedhetünk. Szellemes ötlet, hogy a konzol rendszerhangjai egyenesen a játékból érkeznek.

A szeretetcsomag a tengerentúlon 400 dollár körüli áron kerülhet forgalomba, rögtön a játék megjelenésekor, vagyis szeptember 14-én. Elvileg Európába is ugyanekkor érkezik. A headsetet és a kontrollert akár külön is meg lehet vásárolni augusztus végétől 50 illetve 60 dollárért, és mindkét eszközhöz kapunk in-game cuccokat.

A kiadás tényleg limitált, ezért ha valaki szeretne egy Halo: Reach Limited Edition Xbox 360 Bundle, akkor jobb ha gyorsan előrendeli a Gamestation-ön vagy az Amazon-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)