Hirdetés

Halo: Reach - Nem a Halo 4

|

A Halo: Reach minden valószínűség szerint a Bungie utolsó Halo játéka lesz.

Hirdetés

Érdekesen alakulhat a Halo univerzum sorsa, a Halo: Reach után. A Bungie ugyanis nem kíván tovább foglalkozni a franchise-al, és ezt nem győzik hangsúlyozni. A legutóbb Joseph Tung nyilatkozott a játékról, és egy kicsit a Halo univerzumról.

A Halo: Reach ugyebár a Halo trilógia előzményeit meséli el, és elemzők szerint 2010 legnagyobb durranása lesz. A Bungie pedig végső Halo játéknak szánja, annak ellenére, hogy a Halo: Reach nem fejezi be Master Chief sztoriját, sőt nem is egy új trilógia első része. A Halo: Reach a betetőzése annak az egy évtizednek, amit a Bungie a Halo univerzummal töltött, egy magában teljes, önálló alkotás. A játék ősszel érkezik, akkor meglátjuk mennyire sikerül lezárniuk a srácoknak a Halo korszakot, mert hát a pénz beszél, és Master Chief neve nagyszerűen hangzana ey Halo 4-ben is, nemde bár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)