Hirdetés

Már a Halo: Reach Noble DLC is teljesen ingyenes

|

Akinek kimaradtak volna az Xbox 360 korszak Halo címei, annak érdemes lehet most elkezdeni pótolni azokat.

Hirdetés

Az év elején a Microsoft bejelentette, hogy a legtöbb Xbox 360 érából származó Halo cím letölthető kiegészítései ingyenessé válnak. A gond az volt, hogy Halo: Reach Noble Map Pack valamiért fizetős maradt, de mára sikerült ezt is kiküszöbölni. A DLC már teljesen ingyenes.

A Noble Map Pack három új térképpel toldja meg a játékot: Breakpoint, Temepest és az Anchor 9 is belefért. A legegyszerűbb letöltési mód, ha az Xbox 360 Store részében megkeresitek a kiegészítőt, de az Xbox oldalán is megkezdhetitek a telepítést.

Mindezzel együtt a hétvégén a Halo 5-ben is elindult egy kisebb esemény: a hétvégén az Extermination, Warzone és Snipers playlistek kétszeres XP-t kínálnak. Ha le vagytok maradva, akkor itt az alkalom, hogy behozzátok a szinteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)