Hirdetés

Halo: Reach - Remember Reach élőszereplős trailer

|

Újra hús-vér színészekhez nyúlt a Microsoft a Halo: Reach népszerűsítéséért

Hirdetés

Valószínűleg nem tréfált a Microsoft akkor, mikor a legnagyobb marketing költségvetésű játéknak állította be a Halo: Reach-t. A kiadások pedig csak növekedhetnek most, hogy a netre kiszivárogva a megjelenés előtt bárki számára letölthető a Reach. Most kell csak igazán a jó marketing a vásárlás támogatására.

A Halo: Reach marketingjére szánt keret egy tetemes része kerülhetett a következő, Remember Reach élőszereplős trailer kiadásai mellé. Hisz bármennyire is rövid, egy egyszerű, pár másodperces hazai reklámfilm elkészítése is sokmillió forintba kerül. Hát akkor ez? Remember Reach trailer, hogy emlékezzünk arra, mikor a pusztítás elkezdődött. Kérem mindenki figyeljen arra, hogy az első jelenet a Reach melyik városában játszódik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)