Hirdetés

Halo: Reach - Sisakok, pajzsok, egyebek

|

Íme a kezdőcsomag Spartanunk tökéletes külsejének megalkotásához.

Hirdetés

A trendeknek megfelelően a Halo: Reachben is megadatik majd, hogy önálló esztétikai kompetenciánkra hagyatkozva magunk határozzunk játékbeli karakterünk külsejéről.

A Bungie nyilvánosságra hozta azokat a felszereléseket, amelyekkel egyedivé tudjuk majd varázsolni Spartanunkat. Sisakok, mellvértek, páncél kezekre és lábakra, stb; a mellékelt képeken ezek jól látszanak. További örömre adhat okot, hogy az itt látható kis kiegészítők már kezdettől elérhetőek lesznek mindenki számára, így ezek mellé magasabb szinteken a későbbiekben újakat nyithatunk meg. Master Chief, Cortana és Sgt. Johnson a pletykák szerint azért szerepel a listában, mert a Firefight módban az ő hangjaik között lehet választani. És persze Xbox Live avatárunk sem maradhat ki a jóból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)