Hirdetés

Halo - Vista: két jó barát... vagy mégsem?

|

Miután a Microsoft telekürtölte a világot azzal, hogy a Halo 2 csak Vista alatt fog futni, nyilván érdekes kérdés, hogy ezen kívül milyen egyéb "zavaró megkötésekkel" kell még megbirkózniuk a játékosoknak.

Hirdetés

Nos, a GameDaily egy hosszútávú Vista-tesztelés közben kipróbálta a Halo 2-t is, és meglepő módon a játék bizony néhány rettenetesen idegesítő követeléssel lép fel az érdeklődő játékosokkal szemben.
Az a pár ember, aki már kipróbálta az új operációs rendszert, bizonyára pillanatokon belül megunta a User Account Control folyamatosan felugráló idegesítő kérdéseit, hogy "Biztosan szeretné futtatni ezt a programot?". Az emberek jelentős része valószínűleg perceken belül ki is kapcsolja a funkciót. Nos, a Halo 2 nem hajlandó elindulni, amennyiben az UAC deaktiválva van.
További halk, ámde határozott felmenő-emlegetésre ad okot, hogy kötelezően létre kell hoznunk egy Games For Windows - Live! felhasználói fiókot, ugyanis a regisztrációs folyamat átugrása esetén a játék... kilép.
Végezetül - bár ez még valószínűleg nem sokakat érint - a játék egyelőre nem teljesen kompatibilis egyes GeForce8800-as kártyákkal, ami elég sajnálatos, figyelembe véve, hogy egy hetet csúsztak a játék megjelenésével néhány női mell egy férfi hátsó miatt, ugyanakkor egy ilyen hibát nem tudtak kijavítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)