Hirdetés

Steamre jön a Halo Wars: Definitive Edition

|

Az első Halo Wars csiszolt verzióját meg lehet venni külön, a második rész nélkül is, ráadásul a Windows Store-ban kavargás sem kell hozzá.

Hirdetés

Kiderült, hogy tényleg érkezik a Halo Wars: Definitive Edition a Steamre. A mobilos bohóckodáson (Spartan Assault) kívül ez az első komolyabb Halo cím, ami betette lábát a Valve platformjára, és hátrahagyta az összes xboxos kötelékét.

Utóbbit szó szerint lehet érteni: minden Xbox funkciót kivágtak belőle, hogy az helyt adjon a Steam lehetőségeinek. Ennek megfelelően lesznek achievementek, cloud save, és minden extra, amit a platformtól megszokhattunk. Ennek mondjuk az az ára, hogy az xboxos haverokkal nem lehet majd közösen játszani, de ezt talán túléljük.

A Definitive Edition komolyabb felbontással, egér és billentyűzet támogatással hozza el a Halo RTS spin-offját. Akit érdekel a játék, az április 20-án vásárolhatja majd meg a Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)