Hirdetés

Halo Xbox One - pofás rajz a várakozáshoz

|

Egyelőre elég nagy csendben, de már készül a next-gen Halo. Ennek bizonyítására mutatunk is egy csodaszép rajzot.

Hirdetés

Már az első rész óta töretlen sikert arat a Bungie által útjára indított konzolos sci-fi sorozat, így nem túl meglepő, hogy a rajongók feszengve várják a Microsoft konzoljainak már-már tartozékává vált Halo sorozat legújabb darabját. Korábban már megnyugtatott minket a csapat, hogy készül Master Chief legújabb kalandja, azonban most egy koncepciórajz is napvilágot látott.

A rajongók aggodalmukat fejezték ki a fejlesztőcsapatban nemrégiben bekövetkezett változásokat illetően, így részben az ő megnyugtatásuk érdekében került elő az alábbi látványterv. A 343 egy blog bejegyzésben osztotta meg ugyanis, hogy Tim Longo vette át a kreatív rendező szerepét, Josh Holmes pedig producerként fogja folytatni a munkát a csapatban. Kenneth Scott művészeti rendező lemondott posztjáról, de külsősként továbbra is a 343 sorait fogja erősíteni.

Az új koncepciórajz a fejlesztők szerint "egy korai kép egy új helyszínről, amely elég fontos szerepet kap a legújabb projektjükben" ami több, mint valószínű, hogy a legújabb Halo játék. Vagy nem úgy fest?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)