Hirdetés

Halott az Infinity Ward?

|

Egy belső forrás szerint a Call of Duty sorozat fejlesztőgárdája gyakorlatilag halott.

Hirdetés

Egy valószínűleg a távozást fontolgató Infinity Ward alkalmazott nyilatkoztt névtelenül a Kotakunak, és elég érdekes - bár nem túl meglepő - dolgokat mondott. A forrás szerint az Activision totál be van tojva látván a stúdió szétesését, és a Respawn stúdió megalakulását. A nyilatkozó szerint az Activision elképzelhetetlennek tartotta, hogy a dolgok ennyire elfjaulnak.

"Amikor Todd, és Frank leléptek, az Activision fizetésemelést, és minden egyéb marhaságot ígért nekünk. Aztán amikor meghallották, hogy megalakult a Respawn, egyszerűen lefagytak. Az Acti kirúgta a két legnagyszerűbb vezetőt, akiket valaha láttunk, aztán egy csomó pénzt elhappoltak tőlünk, így mostanra semmi esélyük hogy valaha is visszaszerezzék a bizalmunkat, vagy a tiszteletünket, és ezt már ők is tudják. Az Infinity Ward - ahogy eddig ismerte a világ - gyakorlatilag halott." - mondta a titkos forrás. Az Activision egyelőre nem akarja beismerni, hogy ekkora lenne a baj, és a lelépett fejlesztők helyére más stúdiókból csoportosít át embereket, hogy minél előbb elkezdődhessen a Modern Warfare 3 fejlesztése, de a belső forrás szerint erre szinte minimális esély van, mert még tucatnyi veterán hagyja ott a stúdiót a közeljövőben. Mi most már csak abban reménykedünk, hogy a Respawn szabad kezet kap az EA-tól, és valami valóban ütős projekttel mutatkozik be. R.I.P. Infinity Ward?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)