Hirdetés

Hamarabb érkezhet Senua's Saga: Hellblade 2 a vártnál, kiszivároghatott a megjelenési dátum

|

Amennyiben nem tévednek a szivárogtató forrásai, akkor rövidesen újabb kalandra indulhatunk Senua és a fejében lakozó hangok társaságában.

Hirdetés

Szűk 48 óra múlva kezdetét veszi a 2024-es év első nagyobb játékbemutatója az Xbox Developer Direct, aminek keretében a Microsoft idei játékfelhozatalának egy részét ismerheti meg közelebbről a közönség. Noha egyesek abban bíznak, hogy most is elővarázsolnak valamit a redmondiak a cilinderből, ahogy tavaly a Hi-Fi Rusht, de célszerűbb a tényeknél maradni, és akkor biztosan nem csalódunk, legfeljebb kellemesen meglepődünk.

A műsorban szerepet kap az Oxide Games által gondozott Ara: History Untold, az egyelőre cím nélkül álló Indiana Jones a MachineGamestől, az Obsidian belsőnézetes fantasy szerepjátéka Avowed címmel, valamint az elsőként bejelentett Xbox Series X|S-konzolos játék, a Senua's Saga: Hellblade 2. Sőt az Xbox Developer Direct után mintegy ráadásként a ZeniMax Online lerántja a leplet a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjéről.

Hirdetés

Amire a legtöbben kíváncsiak a tényleges játékmenet-bemutatókon túl, azok a megjelenési dátumok, melyekkel szintén adósunk még a Microsoft. Várhatóan mindegyik alkotás még idén napvilágot lát (a 2023-as Xbox Developer Direct résztvevői közül egy sem csúszott át erre az évre), a könnyen meglehet, hogy a Ninja Theory izlandi akció-kalandja nyitja majd a sort, mivel az Exputer névtelenségüket megőrző forrása szerint május 21-ét (ez történetesen egy keddi nap) nézte ki a Microsoft a PC-re és Xbox Series X|S-re fejlesztett Unreal Engine 5-ös alkotás számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)