Hirdetés

Hamarabb jön a Bright Memory: Infinite, mint gondoltuk volna

|

A lenyűgözően látványos FPS PC-s változatára csak napokat kell várnunk.

Hirdetés

Azóta lázban tart minket a Bright Memory: Infinite, mióta először láttuk az Xbox bemutatója során. A játékot egyetlen srác kezdte el fejleszteni, és végül ugyan némi segítséggel fejezte be, de így is elképesztő, milyen látványt alkotott. Ugyan az Xbox Series X-re és Series S-re szánt változatra még várnunk kell, az FYQD Studio és a PLAYISM kiadó bejelentette, hogy a PC-s kiadás november 12-én hajnali 2-kor érkezik meg Steamre és GOG-ra.

Hirdetés

A játék mindössze 19,99 euróba fog kerülni, és ingyen megkapják azok, akik megvásárolták az eredeti Bright Memoryt. Árát elnézve azt javasoljuk, hogy mindenki mérsékelje az elvárásait, valószínűleg egy intenzív, de nem túl hosszú élményben lesz részünk. Cserébe legalább számos különböző fegyver, mozgásforma és harci mozdulat segítségével tehetjük el láb alól azokat, akik az életünkre törnek.

A Bright Memory: Infinite-et az NVIDIA maga is gondozta, ray tracing, DLSS, és NVIDIA Reflex-támogatás is bekerült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)