Hirdetés

Hamarabb jön a DotA 2

|

IceFrog legfrissebb bejelentése szerint a vártnál korábban kaphatjuk kézhez a Defense of the Ancients 2-t.

Hirdetés

 

A rajongók követelésének köszönhetően néhány fázist átugorva érkezik a DotA 2.

"Az volt az eredeti tervünk, hogy nagyjából a következő évben csak a bétát üzemeltetjük, miközben folyamatosan bővítjük és lassan növeljük a hősök számát amíg el nem érjük a DotA első részével egyenlő szintet, amikor is kiadtuk volna a DotA 2-t." mondta IceFrog.

"A visszajelzések viszont, amit mindenhol látunk azt mutatják, hogy az emberek csak játszani akarnak vele, annak ellenére, hogy számos hős még nem került be a játékba. Az is feltűnt, hogy a jelenlegi bétában részt vevő srácok alig várják, hogy megmutassák mindenki másnak, milyen jól szórakoznak. Szóval úgy döntöttünk, hogy az eredeti tervet hanyagoljuk."

"Üdvözlet az új tervnek: vesszük a DotA 2 jelenlegi verzióját [...] és kiadjuk amilyen gyorsan csak lehet." Egy darabig még biztosan csak meghívóval lehet bekerülni, viszont a Valve nem korlátozza, hogy mit tehetnek meg a játékok, így szabadon készíthetnek képeket, videókat, élő közvetítéseket, segéddokumentumokat, vagy bármit amit szerenének. A DotA 2 megjelenésének időpontja még kérdéses, de nem elképzelhetetlen, hogy már akár idén játszhatunk vele.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)