Hirdetés

Hamarabb megjelenhet a Borderlands 4, mint gondoltuk

|

Két szakmai önéletrajz is arról árulkodik, hogy a Gearbox ezerrel kalapálja a széria következő felvonását.

Hirdetés

Noha hírnevét a Brothers in Arms szériával alapozta meg, a Gearbox legjobban tejelő franchise-a a Borderlands, amely a spin-offokat is figyelembe véve immáron nyolc játékot számlál. Az anyasorozat a 2019-es Borderlands 3-at követően kisebb szünetre ment, de a rajongókat addig is lekötötte a megszokott játékélményt fantasy körítéssel feldobó Tiny Tina's Wonderlands, valamint a kalandjátékosoknak szánt New Tales from the Borderlands 2022-ben.

Ha minden terv szerint alakul, jövőre már Hollywoodban is megvetheti a lábát a franchise, bár egyelőre nem lehet megjósolni (úgy pláne nem, hogy még egy árva képkockát sem láttunk belőle) hogy a Robert Rodriguez rendezte adaptáció is beáll-e a jól sikerült videojátékos projektek sorába, vagy megtöri a trendet, és akkora bukás lesz, amihez foghatót az 1993-as Super Mario Brothers óta nem látott a világ.

Hirdetés

A 2024. augusztus 9-ére kiírt produkció kétségtelenül sokat profitálna abból, ha a premierje egybeesne egy friss játék megjelenésével (ami persze a Borderlands EchoVision Live című interaktív streamingsorozatra is igaz), és könnyen meglehet, hogy tényleg ilyen irányt vesznek az események, mivel redditezők rábukkantak egy színésznő, Angh Jho Lee szakmai önéletrajzában a Borderlands 4-re, ami mellett az Aiyumi név szerepelt. Minden bizonnyal őt szinkronizálja.

A szóban forgó részt időközben törölték, akárcsak Nadia Danova producer LinkedIn-profiljából azt a szakaszt, ahol a Borderlands 4-et is felsorolja munkái között, méghozzá 2023-as(!) megjelenési dátummal. Ez a bejegyzés egyébként még 2021-ben született, amikor a MoGi Group sorait erősítette.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)